Edelstenen

Ik bied handgemaakte armbanden en kettingen aan met edelstenen. Edelstenen staan bekend om hun helende eigenschappen, ze kunnen een fijne ondersteuning zijn voor iedereen maar in het bijzonder wanneer je hoogsensitief bent. Veel stenen hebben een aardende en beschermende werking, hier zoek ik de edelstenen dan ook op uit.

Om de armbanden te maken gebruik gebruik ik paracord type I of microcord. Een armband is altijd op maat gemaakt, dus nooit te groot of te klein! Kettingen maak ik volledig met edelstenen of alleen een hanger met paracord type I als koord.

Via mijn Instagram pagina vind je een overzicht van de actuele voorraad aan armbanden en kettingen die ik op dit moment beschikbaar heb. Wanneer een armband of ketting verkocht is is het bijna altijd mogelijk om hem nog een keer te maken. Daarnaast is het altijd mogelijk om een armband of ketting te laten samenstellen met je persoonlijke keuze van stenen en koord. Interesse in een armband? Stuur mij dan een bericht via whats-app op 06-18097972.