Ervaringen

Wil je een persoonlijke ervaring delen met anderen over de praktijk? Graag! Hieronder kun je een reactie plaatsen.

5 Reacties

 1. Een paar maanden geleden kwam ik met mijn zesjarige zoon bij Janneke in de praktijk. Hij sliep slecht, huilde snel, was erg gevoelig en vaak boos en angstig. Het bleek dat hij hoogsensitief was en problemen had op het gebied van sensorische integratie. Janneke ging spelenderwijs met hem aan de slag, en na elke behandeling ging het steeds wat beter. Dmv gesprekjes, oefeningetjes, energiewerk en bachbloesems mocht ik na 5 behandelingen bij mijn zoon nagels knippen en haren kammen, ging hij vingerverven, had hij minder angst voor hoogtes, sliep weer beter en was zelfverzekerder. Allemaal dingen die voorheen niet gingen… We hebben het contact met Janneke als zeer prettig ervaren en kunnen haar iedereen aanraden!

 2. We willen je graag bedanken voor alles wat je voor ons gezin betekend hebt. We kwamen bij jou met een verdrietig, vermoeid en gespannen kind en hebben nu eindelijk ons lieve, gevoelige, rustige manneke terug. Hij is open naar iedereen en maakt gemakkelijk contact met leeftijdsgenootjes; iets wat hij een paar maanden geleden nog lastig vond.
  Ik weet natuurlijk dat we ook veel zelf gedaan hebben. Allereerst hem serieus nemen en beter naar hem luisteren. Maar dat zou naar mijn gevoel niet mogelijk zijn zonder dat jij hem “open” gemaakt hebt. Bedankt!

 3. Begin van dit jaar zijn we met onze zoon bij Janneke gekomen omdat we het vermoeden hadden dat hij hoog gevoelig zou zijn.
  Hij wordt druk als er veel prikkels zijn en als hij weet dat er iets staat te gebeuren zoals de Sinterklaas periode, verjaardagen, dagjes weg.
  Door Janneke weten we dat hij idd gevoelig is en hoe er mee om te gaan. Het is nu zoveel rustiger voor hem en ons . Het blijft energie kosten maar we krijgen er ook heel veel voor terug. Je leert jezelf ook beter kennen. We zijn blij dat we deze stap gemaakt hebben. Janneke super bedankt en hopelijk maak je heel veel kinderen en mensen bewuster van zichzelf zodat ze gelukkig in het leven staan.

 4. Recensie naar aanleiding van de workshop 7 zintuigen:

  Ik heb deze workshop gevolgd, echt verhelderend. Kan ik iedereen met kinderen van harte aanbevelen. Goede tips voor thuis en op school of kinderdagverblijf. Janneke deelt haar jarenlange ervaring en kennis heel prettig en overtuigend.
  -MB.

 5. Als moeder van een jongen van 12 heb ik behandeling op afstand als heel waardevol ervaren. Toen mijn zoon een ernstig ongeluk kreeg en in het ziekenhuis kwam te liggen was het niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Toch vond ik het belangrijk dat hij begeleid kon worden in zijn herstelproces. Janneke heeft dit dan ook wekelijks gedaan en steeds merkte ik verbetering op de punten waar ze op werkte. Zo ging o.a. de functie van zijn organen vooruit en ook verminderden zijn angsten. Ik kreeg zicht op hoe hij op zielsniveau alles beleefde toen er geen contact mogelijk was. Wist door Janneke wat ik kon doen om hem te ondersteunen in die zware tijd. Door de intensieve begeleiding is zijn traumaverwerking in goede banen geleid en heb ik zelfs het idee dat zaken waar hij eerder moeite mee had, zoals vertrouwen op het leven en dat hij sterk staat met de mensen om hem heen hem nu veel makkelijker afgaan. Hij heeft vervelende ervaringen vanuit een vorig leven met de hulp van Janneke nu herbeleefd op positieve manier, zodat het een plekje heeft gekregen en hij los is van die ballast. Wat mij betreft is de healing op afstand onmisbaar geweest voor hem en ook nu hij al ver is met revalideren gaan we er mee door voor de prikkelverwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.