Meditaties voor kinderen

Meditatie emoties

Omgaan met emoties is een heel belangrijk onderdeel binnen mijn behandeling. Bij jonge kinderen gaat dit veelal vanzelf, maar zo rond de 10 jaar begint dit vaak moeilijker te worden. Mentaal zijn kinderen dan al zo sterk dat emoties makkelijk weggedrukt kunnen worden, wat de behandeling tegenwerkt. Het voelt ongemakkelijk en daarbij: waarom zou je die vervelende emoties willen voelen?!

Om deze reden heb ik een informatieboekje gemaakt waarin ik uitleg wat emoties zijn en waar ze voor nodig zijn. Dit wordt afgesloten met een korte meditatie-oefening om contact te maken met de emoties in jezelf.

Het boekje en de meditatie zijn gratis voor cliënten. Voor niet-cliënten is het verkrijgbaar voor €9,95 door je naam en adresgegevens te mailen naar info@praktijksensikids.nl. Na ontvangst van betaling stuur ik het boekje per post op en krijg je de meditatie als audiobestand gemaild.

Ontspanningsmeditatie

Deze meditatie is bedoeld om te ontspannen en te aarden. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Kosten zijn €7,95 voor het audiobestand. Na betaling wordt deze per mail toegestuurd. Bestellen kan via info@praktijksensikids.nl.