Meditatiecursus voor ouders

"Aarden via je innerlijke gids"

 

Deze meditatiereeks is bedoeld voor diegenen die zijn begonnen of willen beginnen aan de bewustwordingsreis van zichzelf en de mate waarin je geaard bent. Als jij als ouder goed geaard bent en je bewust bent van je eigen onopgeloste stukken, heeft dit altijd een positieve uitwerking op je kind. Dit kan echter ook behoorlijk pittig zijn. Wanneer je niet goed geaard bent wordt dit meestal veroorzaakt door emotionele blokkades. Onverwerkte zaken zullen dus in het bewustzijn gaan komen, maar wat doe je daar dan vervolgens mee? Hoe verwerk je verdriet, angst, boosheid en hoe laat je deze los? Wat willen fysieke klachten je vertellen? 

Het leren overgeven aan emoties en lichamelijke pijn of ongemakken is heel belangrijk in het helingsproces en is iets wat niemand anders voor je kan doen. Meditatie is hier een heel krachtig middel voor, je krijgt daarmee een tool in handen die je helpt om in contact te komen met jezelf.

Middels het delen van informatie en 7 meditaties wil ik je meenemen op reis naar je eigen binnenwereld om te leren hoe je verbinding kunt maken met jezelf, eventuele pijn en emoties en hoe je inzicht kunt krijgen in wat deze je te vertellen hebben. Van daaruit ga je leren om deze te doorvoelen en omarmen zodat je ze kunt gaan verwerken en loslaten. Op deze manier wordt je je eigen innerlijke gids.

De lessen omvatten de volgende thema's:

1: Leren stil te zijn

2: Contact maken met de aarde

3: Het hart

4: De zonnevlecht

5: Het navelchakra

6: Het basischakra

7: Integratie


Data: nog niet bekend.
Tijd: 19.30u tot ongeveer 21.30u.
Locatie: praktijkruimte in Schijndel.
Investering: €225,-. De groepsgrootte is max. 5 personen.

Hiervoor krijg je een reader met informatie, kleine huiswerkopdrachten en 7 audiobestanden van de meditaties. Tijdens de lessen mediteren we samen, daarna is het de bedoeling dat je thuis aan de slag gaat met de huiswerkopdrachten en audiobestanden zodat het mediteren echt geïntegreerd wordt in je dagelijks leven.

Ervaring met mediteren is niet nodig! Wil je hier aan meedoen meld je dan aan via info@praktijksensikids.nl
 

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

"Ik vond de cursus echt heel prettig. Veilige setting, mooie meditaties, ruimte voor ieders proces of weerstand. Voldoende tools om mee verder te gaan."

"Veel nieuwe inzichten gekregen en een sterke impuls voor m'n eigen proces! Hartelijk dank voor de grondige voorbereiding en het delen van je kennis!"