Meditatiecursus

"Aarden via je innerlijke gids"

 

Deze meditatiereeks is bedoeld voor diegenen die zijn begonnen of willen beginnen aan de bewustwordingsreis naar zichzelf en de mate waarin je geaard bent. Als jij als ouder goed geaard bent en je bewust bent van je eigen onopgeloste stukken, heeft dit altijd een positieve uitwerking op je kind. Dit kan echter ook behoorlijk pittig zijn. Wanneer je niet goed geaard bent wordt dit meestal veroorzaakt door emotionele blokkades. Onverwerkte zaken zullen dus in het bewustzijn gaan komen, maar wat doe je daar dan vervolgens mee? Hoe verwerk je verdriet, angst, boosheid en hoe laat je deze los? Wat willen fysieke klachten je vertellen?

Het leren overgeven aan emoties en lichamelijke pijn of ongemakken is heel belangrijk in het helingsproces en is iets wat niemand anders voor je kan doen. Meditatie is hier een heel krachtig middel voor, je krijgt daarmee een tool in handen die je helpt om in contact te komen met jezelf.

Middels het delen van informatie en 7 meditaties wil ik je meenemen op reis naar je eigen binnenwereld om te leren hoe je verbinding kunt maken met jezelf, eventuele pijn en emoties en hoe je inzicht kunt krijgen in wat deze je te vertellen hebben. Van daaruit ga je leren om deze te doorvoelen en omarmen zodat je ze kunt gaan verwerken en loslaten. Op deze manier wordt je je eigen innerlijke gids.

1: Leren stil te zijn

2: Contact maken met de aarde

3: Het hart

4: De zonnevlecht

5: Het navelchakra

6: Het basischakra

7: Integratie

 

Enkele reacties van deelnemers:

"Ik vond de cursus echt heel prettig. Veilige setting, mooie meditaties, ruimte voor ieders proces of weerstand. Voldoende tools om mee verder te gaan."

"Veel nieuwe inzichten gekregen en een sterke impuls voor m'n eigen proces! Hartelijk dank voor de grondige voorbereiding en het delen van je kennis!"


Op dit moment kan ik de meditatiecursus alleen als zelfstudie-pakket aanbieden. Dat wil zeggen dat je de cursus  thuis volgt in je eigen tijd en tempo.

De kosten voor de cursus zijn €100,-, dit omvat de reader (24 pagina's) en 7 audiobestanden van de meditaties. Tussentijdse/ aanvullende begeleiding op afstand is mogelijk. Dit kan telefonisch of via beeldbellen en kost €17,50 per kwartier).

Meer informatie over of het bestellen van de cursus kan via info@praktijksensikids.nl.

 

Afhankelijk van de coronamaatrdegelen zal de meditatiecursus in 2022 weer in groepsverband op mijn praktijkadres kunnen plaatsvinden. De kosten zijn dan €200,- voor 7 lessen, groepsgrootte 5 personen. Heb je interesse dan is vooraanmelden mogelijk.